V domačem okolju in brez vožnje v studio lahko sodeluješ v programu, kakršnega izvajajo udeleženci v joga studiu, vendar s pomembno razliko: vadbe se lahko lotiš takrat, ko ti najbolj ustreza.

Želeli smo, da je zastavljen vsebinsko celovito, a obenem dovolj preprosto, da lahko jogo vsak vključi v svoje življenje in “živi jogo”.

Program Živim jogo je po obsegu in vsebini enak 6 mesečni vadbi v joga studiu, za katero tam odšteješ vsaj 300 €.

Spletni studio s celotnim tečajem, ti je na voljo zgolj za 90 eur.

KAJ JE PROGRAM ŽIVIM JOGO?

Program »Živim jogo« je spletni program joge.

Z nakupom programa prejmeš svoje uporabniško ime in geslo s katerim kadarkoli vstopaš v svoj uporabniški profil – svoj osebni spletni joga studio.

Tam te čakajo vodene ure joge v obliki avdio-video posnetkov. Glede na svoj čas in potrebe si jih predvajaš in privoščiš sprostitev.

Joga studio pri vas doma
Celovit vpogled v svet joge
Vaje pregledane s strani strokovnjaka
Neomejen dostop do posnetkov joge
Korak k bolj zdravemu življenju in dobremu počutju

Jogo boš poglobljeno spoznal/a tudi skozi krajše uvodne razprave, s katerimi tudi teoretično nadgraješ svoje znanje. Teorija se bo postopoma vnesla tudi v praktični del. Tako boš korak za korakom in celovito odkril/a svet joge in skozi to tudi sebe.

Vsebina v programu si sistematično sledi, zato dobiš vpogled v smiselno povezane temeljne koncepte joge, ki ti bodo pomagali razviti kvalitetno prakso ali pa bodo tvojo že obstoječo prakso poglobili. Upoštevali smo vidike zdrave in uravnotežene prakse in postopnost napredovanja v težavnosti vaj. Da pa bi bilo izvajanje vaj optimalno in varno je vaje pregledala tudi dipl. fizioterapevtka

POIZKUSITE PROGRAM BREZPLAČNO

KAJ PROGRAM VSEBUJE?

Tečaj joge sestavljajo tri stopnje, vsaka od teh stopenj vsebuje dve sekvenci, ki se skozi tri dele razvijata v zahtevnosti – v spodnji tabeli si lahko ogledaš natančen vsebinski razpored programa. 

Stopnje so vsebinsko povezane in se nadgrajujejo. Vaje si sistematično sledijo, da korak za korakom spoznaš svet joge in postopno napreduješ v svoji praksi.

VSAKA POSAMEZNA STOPNJA VSEBUJE:

2 JOGA VIDEA (čas trajanja med 60 in 80 minut) in 8 TEMATSKIH UVODOV– neomejena uporaba

Program joge je zastavljen po principu tečaja v studiu. Enkratna ure joge se ponovi večkrat (vendar je vsaki ponovitvi dodan nov sklop vaj – ista ura joge se tako postopoma daljša oz. nadgrajuje), da se poznavanje joge ne bi ustavilo le na točki telesnega gibanja. Na začetku se namreč uči predvsem naše telo, ko pa gibe večkrat ponovimo, se lahko začnemo osredotočati tudi na druge

TABELA VAJ IN STOPENJ

PROGRAM ŽIVIM JOGO

PREIZKUSI PROGRAM BREZPLAČNO

Del programa lahko preizkusiš popolnoma brezplačno in brez vsakih obveznosti. 

POIZKUSITE PROGRAM BREZPLAČNO

ZA KOGA JE PROGRAM PRIMEREN?

Program je primeren za vse; tako za začetnike kot za tiste, ki jogo že poznajo. Vaje so zastavljene tako, da jim lahko sledi vsak in dobi vpogled v svet joge. Priporočamo, da slediš vsem vajam, saj se smiselno nadgrajujejo in omogočajo postopno napredovanje in tako tudi varnejše izvajanje vaj brez poškodb. Jogijski del programa je bil strokovno pregledan tudi s strani dipl. fizioterapevtke, da bi bilo izvajanje vaj zastavljeno optimalno in varno.

Vendar ne pozabi, da moraš pri izvajanju vaj vedno upoštevati svoje lastne zmožnosti oz. omejitve. Kadar je vaja prezahtevna ali potrebuješ počitek – ustavi se, zadihaj in se spočij. Goji potrpežljivost do svojega telesa in sebe- ni pomembno kako daleč sežeš s telesom in ni pomembno, če misliš, da ne zmoreš sedeti pri miru niti minute. To ne pomeni, da je praksa slaba ali brez učinka. Pomen joge in meditacije je ravno v tem, da se naučiš opazovati, prisluhniti svojemu telesu in sebi, se sprejeti…in skozi to se osebnostno razvijamo. Delaj potrpežljivo in vztrajno in s časom se to obrestuje.

NAKUP PROGRAMA ŽIVIM JOGO